Specials

VOL— de aanmeldingen liepen zo hard, dat wij in een paar uur vol zitten. Dankbaar voor jullie enthousiasme en zo jammer dat ik nu misschien ook mensen moet teleurstellen. Zet je naam op de wachtlijst, voor het geval er iemand afvalt..


Lobke Loopt Ardennen Special

Ga je mee?

Welkom bij de eerste editie van de “Lobke Loopt Special” in de adembenemende Ardennen! Van 7 juni tot en met 9 juni nodig ik je uit voor een gezellig weekend, waarin we de rust en schoonheid van de Ardennen verkennen met vrouwen onder elkaar. De focus ligt op wandelen, gezelligheid en mindfulness. Ga je mee?

Het programma

Vrijdag

Vrijdagmiddag word je met koffie of thee en iets lekkers ontvangen in een mooi huis in Trois-Ponts, Ardennen. Vervolgens begint je weekend met een ontspannen Mind & Walk-sessie. Laat de stress van de week achter je, terwijl we gezamenlijk wandelen en ons laten inspireren door de rustgevende omgeving van Trois-Ponts.

Ik deel mijn expertise in mindfulness, waardoor je je geest kunt ontspannen en volledig kunt opgaan in het moment. Na de verfrissende wandeling wacht een heerlijke maaltijd op je. Geniet van smaakvolle gerechten en van het gezelschap met gelijkgestemde vrouwen.

Zaterdag

Ontwaak te midden van de prachtige natuur en bereid je voor op een dag vol ontdekkingen. Samen verkennen we uitdagende paden, weelderige bossen en adembenemende uitzichten. De nadruk ligt op het genieten van de omgeving en elkaars gezelschap, terwijl we gezamenlijk de afstand wandelen. We lopen een afstand tussen de 15 en 20 km en hebben hier heel de dag de tijd voor. Halverwege geniet je van een picknick, even een moment om uit te rusten en extra energie op te doen.

Na de wandeling is er tijd om te ontspannen in ons fijne huis. Geniet lekker op één van de terrassen in de tuin, in de serre of in de knusse woonkamer. Lees een boek, doe een spelletje of klets met je reisgenoten. ’s Avonds kun je weer aanschuiven voor een gezamenlijk diner met heerlijke gerechten.

Zondag

Word wakker met de geur van versgebakken broodjes en koffie. Na een lekker ontbijt starten we met de laatste wandeling van het weekend. We lopen een ronde van ongeveer 10km. Je laatste kans om te genieten van de mooie natuur in de Ardennen.

Het weekend sluiten we af met een uitgebreide gezamenlijke lunch in ons fijne huis. Rond 15.00 uur hebben we onze koffers weer ingepakt en vertrekken we richting huis.

Limited Edition Experience

De Lobke Loopt Special in de Ardennen is een exclusieve ervaring met beperkte beschikbaarheid. Mis deze kans niet om deel uit te maken van een weekend vol, wandelavontuur, mindfulness en lekker eten.

Financiën

De kosten om deel te nemen aan dit top weekend bedragen 475 euro per persoon. Wil je een lazy monday optie dan bedragen de extra kosten voor overnachting, diner en ontbijt 60 euro.

Ik vraag je om een aanbetaling te doen van 125 euro per persoon bij boeking. Je ontvangt een betaallink voor de rest van het bedrag op 1 februari 2024.

Klik op de knop hieronder voor meer informatie en aanmelden!

Buiten bewegen met plezier

Laat je e-mailadres achter, dan houd ik je op de hoogte van mijn specials en ander nieuws van Lobke Loopt.

2 + 14 =

Volg Lobke Loopt op Instagram

Neem contact op

Lobke Loopt
Lobke Mentrop
info@lobkeloopt.nl

Goed om te weten

Kvk nummer 73646059
Algemene voorwaarden
Privacybeleid & cookies

Website door Buro Kriebels

Neem contact op

Lobke Loopt
Lobke Mentrop
info@lobkeloopt.nl

Goed om te weten

Kvk nummer 73646059
Algemene voorwaarden
Privacybeleid & cookies

Website door Buro Kriebels

Chat openen
Hallo 👋
Waarmee kan ik je helpen?